stcrt-2009-12055-001.png Definitief besluit Balkerweg 61 in Witharen

Het college van de gemeente Ommen maakt bekend dat een aanvraag om bouwvergunning is ontvangen voor de bouw van een woning met een aangebouwde garage/berging en een vrijstaande schuur op het perceel, kadastraal bekend gemeente Stad Ommen, sectie A, nr. 3636, plaatselijk bekend Balkerweg 61 in Witharen. Het bouwplan past niet in het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied, artikel 30 WRO herziening’, omdat de inhoud van de woning meer is dan 600 m3, er meer dan 50 m2 aan bijgebouwen wordt gebouwd, en op het perceel niet de woonbestemming ligt.

Burgemeester en wethouders hebben voor bovengenoemd bouwplan een projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening vastgesteld en een reguliere bouwvergunning verleend. De definitieve beschikking ligt met ingang van 13 augustus 2009 tot en met 23 september 2009 tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Milieu- en Bouwzaken in het gemeentehuis van de gemeente Ommen, Chevalleraustraat 2 in Ommen.

Tijdens deze termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de rechtbank te Zwolle door:

  • belanghebbenden die tijdig schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerp van het besluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht tegen het ontwerp van het besluit.

    Het adres van de rechtbank luidt: Rechtbank Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten:

  • a. de naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een aanduiding/omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt;

  • d. de gronden van het bezwaar.

Bij het beroepschrift dient, voor zover mogelijk, een afschrift van het besluit waarop het beroepschrift betrekking heeft te worden overgelegd. Voorts kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank te Zwolle verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het indienen van een beroepschrift, dan wel verzoek tot voorlopige voorziening is men griffierecht verschuldigd.

Naar boven