stcrt-2009-12049-001.png Ontwerpbestemmingsplan De Hoge Woerd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westland maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein De Hoge Woerd vanaf 14 augustus 2009 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen in het noorden van de kern Naaldwijk en wordt begrensd door de Dijkweg/Verspycklaan, de Grote Woerdlaan, de Bosweg/Molenwatering, de Burgemeester Elsenweg en de Boschsloot

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om gedurende de bovengenoemde termijn het ontwerp van het bestemmingsplan in te zien en zijn/haar zienswijze daarop schriftelijk dan wel mondeling o.v.v. Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein De Hoge Woerd kenbaar te maken. Zienswijzen kunnen worden gezonden naar de gemeenteraad van Westland, postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Mocht u mondeling een zienswijze kenbaar willen maken, dan kunt u contact opnemen op telefoonnummer 0174-672373.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentekantoor van 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1). U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke website: www.gemeentewestland.nl − Wonen en Leven − Bouwen en Wonen − Bestemmingsplannen.

Naaldwijk, 13 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven