stcrt-2009-12017-001.png Vastgesteld bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan ‘IJsselstein Zuidoost’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 2 juli 2009 op grond van artikel 3.8 lid 1 onder e van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘IJsselstein Zuidoost’ heeft vastgesteld inclusief de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan ‘IJsselstein Zuidoost’. Tevens heeft de gemeenteraad op 2 juli 2009 het beeldkwaliteitplan ‘IJsselstein Zuidoost’ vastgesteld inclusief de wijzigingen ten opzichte van de concept versie en onderdeel laten uitmaken van de gemeentelijke welstandsnota.

Het plangebied omvat de woonwijk Panoven, het gebied tussen de Beneluxweg en de Paardenlaan en de bedrijventerreinen Paardenveld, Lagedijk en Over Oudland. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Hollandse IJssel, aan de oostgrens door de N 210, aan de westzijde door de Paardenlaan en Zenderpark en aan de zuidzijde door het landelijk gebied.

Het is het tweede bestemmingsplan in het kader van de in gang gezette actualisering en digitalisering van de bestemmingsplannen in IJsselstein. De nota van zienswijzen en de voorgestelde ambtshalve wijzigingen zijn in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan opgenomen.

Vastgesteld bestemmingsplan ‘IJsselstein Zuidoost’ ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘IJsselstein Zuidoost’ ligt van 13 augustus tot en met 23 september 2009 ter inzage bij de afdeling Klant Contact Centrum. Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep instellen tegen het besluit omtrent vaststelling van het bestemmingsplan ‘IJsselstein Zuidoost’ (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Voor informatie over de plannen kunt u tijdens openingstijden terecht bij de afdeling Klant Contact Centrum en via tel 030 686 17 10. Op www.ijsselstein.nl (onder plannen en projecten/IJsselstein Zuidoost) kunt u op de hoogte blijven van de bestemmingsplanprocedure en zijn het bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan ‘IJsselstein Zuidoost’ met achterliggende stukken digitaal te raadplegen.

Naar boven