stcrt-2009-12010-001.png Ontwerpbestemmingsplan Poelgeest, 1e herziening

Burgemeester en wethouders van Oegstgeest maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Poelgeest, 1e herziening.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de locatie van het bouwplan Heemlandterras 3e fase, aan de westzijde van de A. van Royenlaan in Poelgeest.

Aanleiding voor het het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan is de overeenstemming die met omwonenden van het plan Heemlandterras, 3e fase is bereikt over de aanpassing van de bouwplannen. De aangepaste bouwplannen passen niet in het inmiddels van kracht zijnde bestemmingsplan Poelgeest, maar zijn nu ingepast in het ontwerpbestemmingsplan Poelgeest, 1e herziening.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 13 augustus ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 in Oegstgeest. Het plan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 tot 17.00. Voor het inzien van het plan buiten deze tijden kan een afspraak worden gemaakt via het secretariaat van het projectbureau, telefoon 071-51 91 865.

Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente Oegstgeest www.oegstgeest.nl

Binnen de termijn dat het plan ter inzage ligt kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Oegstgeest, projectbureau Nieuw Rhijngeest, Postbus 1270, 2340BG Oegstgeest.

Naar boven