stcrt-2009-12006-001.png Vaststelling projectbesluit Blokhut Boswegje 25, Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat zij bij besluit van 5 augustus 2009 het volgende projectbesluit hebben vastgesteld.

Dit projectbesluit ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening van 14 augustus 2009 tot 25 september 2009 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl. → bouwen/wonen → projectbesluiten.

Projectbesluit 'Blokhut Boswegje 25'

Scouting Hertog Jan van Brabant heeft een verzoek om uitbreiding van de blokhut ingediend. Een gedeelte van de bestaande blokhut wordt gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Deze nieuwbouw is iets omvangrijker dan in de bestaande situatie en in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 1988’.

De locatie is gelegen in Veldhoven-West.

Aangezien niemand tijdig zijn zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpprojectbesluit, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken, binnen genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Tevens kan dan over het besluit van het college van burgemeester en wethouders een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Veldhoven, 12 augustus 2009

Naar boven