stcrt-2009-12004-001.png Bekendmaking besluit tot vaststelling projectbesluit ‘8 halfvrijstaande woningen De Loonwerker, locatie Boschhoven te Leende’ en verlening reguliere bouwvergunning fase 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maken bekend dat de gemeenteraad op 20 juli 2009 het projectbesluit ‘8 halfvrijstaande woningen De Loonwerker, locatie Boschhoven te Leende’ heeft vastgesteld en de bouwvergunning fase 1 heeft verleend.

De bouwaanvraag heeft betrekking op 8 halfvrijstaande woningen aan De Loonwerker te Leende (locatie Boschhoven), kadastraal bekend Leende, sectie F, nrs. 179 en 1180, kavels 1a, 1b, 8a, 8b, 9a, 9b, 18a en 18b in plaats van de reeds vergunde 4 vrijstaande woningen.

Het ontwerpprojectbesluit, het ontwerpbesluit bouwvergunning fase 1 en de bijbehorende stukken hebben van 21 mei 2009 tot en met 1 juli 2009 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode werd één zienswijze ingediend. Deze zienswijze heeft niet geleid tot aanpassing van het plan.

Het vastgestelde projectbesluit, de bouwvergunning fase 1 en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 13 augustus 2009 tot en met 23 september 2009 voor een ieder ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Tevens zijn het vastgestelde projectbesluit en verleende reguliere bouwvergunning fase 1 en de daarbij behorende stukken digitaal in te zien op de website van de gemeente (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het vastgestelde projectbesluit/bouwvergunning fase 1 beroep worden ingesteld bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Zo mogelijk dient een afschrift van de beslissing op het bezwaarschrift te worden overlegd.

Als beroep is ingesteld, kan – indien gelet op de betrokken belangen onverwijlde spoed dat vereist – een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Naar boven