stcrt-2009-11998-001.png Voorontwerpbestemmingsplan Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat de volgende planologische procedure wordt gestart:

  • het voorontwerpbestemmingsplan ‘9e partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied (voormalige gemeente) Nieuwleusen, Arendnevenweg ong., Bouwhuisweg 33’.

    In deze partiële herziening wordt in het kader van Rood voor Rood de bestaande bedrijfsbebouwing op het perceel Bosmansweg 101 en Bouwhuisweg 33 gesloopt en wordt een nieuwe woonkavel toegekend aan het perceel Arendnevenweg ong. Op het perceel Bouwhuisweg 33 wordt de vigerende bestemming ‘agrarisch cultuurgebied’ met nadere aanduiding ‘agrarisch bedrijf 1’ herzien in de bestemming ‘woondoeleinden’. Op het perceel Arendnevenweg ong., kadastraal bekend als gemeente Nieuwleusen, sectie O met perceelnummer 580 wordt de vigerende bestemming ‘agrarisch cultuurgebied’ met nadere aanduiding ‘landschapselementen’ herzien in de bestemming ‘woondoeleinden’ met de aanduidingen ‘timmerwerkplaats’ en ‘landschapselementen’.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 12 augustus 2009 tot en met 22 september 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Dalfsen en in het servicepunt in Nieuwleusen.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling een schriftelijke reactie kenbaar maken aan de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge reactie kan een afspraak worden gemaakt bij de heer T. Schemkes telefoon (0529) 48 82 23 of mevrouw M. Stel telefoon (0529) 48 82 96. In de reactie moet worden aangegeven op welke onderdelen van het voorontwerpplan de reactie betrekking heeft.

Naar boven