stcrt-2009-11957-001.png Ontwerpprojectbesluit vergroting bedrijfsbestemming en bouwblok hoek Rond Deel–Postelweg te Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren om voor de realisatie van een bedrijf met bedrijfswoning op de hoek Rond Deel–Postelweg te Bladel het bouwblok te wijzigen en vergroten. Hiermee wordt een gedeelte van de bestemming Groendoeleinden toegevoegd aan de bedrijfsbestemming.

Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing liggen van 11 augustus tot en met 22 september 2009 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. U kunt de stukken ook inzien op de website: www.bladel.nl (Actueel / Officiële bekendmakingen / Bestemmingsplanbesluiten).

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende die termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie of bij Cees van Hintum van de afdeling VROM (tel. 361636).

Bladel, augustus 2009

Naar boven