stcrt-2009-11955-001.png Kennisgeving beoordeling aanmeldingsnotitie Besluit milieueffectrapportage

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken bekend dat zij, op grond van artikel 7.8b van de Wet milieubeheer (Wm), hebben besloten dat bij de voorbereiding van het besluit op de aanvraag om een revisievergunning voor het pluimveebedrijf van de heer H.J. Zantingh op het perceel Ommerweg 82 te Zuidwolde geen milieueffectrapport (MER) behoeft te worden opgesteld.

Het besluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 augustus 2009 t/m 24 september 2009 ter inzage bij de afdeling VROM tijdens de openingsuren van het gemeentehuis te Zuidwolde (woensdagavond uitsluitend op afspraak). Voor het inzien van de stukken kunt u zich melden bij de receptie.

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), waartegen geen zelfstandig bezwaar of beroep mogelijk is, tenzij belanghebbenden hierdoor los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in hun belang worden getroffen. Voor zover belanghebbenden geen bezwaar op beroep tegen het voorbereidingsbesluit in kunnen stellen wijzen wij erop dat zij hun bezwaren tegen dit besluit kenbaar kunnen maken in het kader van de inspraak- en/of rechtsbeschermingsprocedures zoals die openstaan in het kader van de vergunningprocedure ten behoeve waarvan het m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen

Zuidwolde, 12 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven