stcrt-2009-11904-001.png Kennisgeving tervisielegging ontwerpbestemmingsplan ‘De Geer II’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede maakt in verband met het bepaalde in artikel 3.8 Wro zijn voornemen bekend het ontwerpbestemmingsplan ‘De Geer II’ in procedure te brengen.

Vanaf 13 augustus 2009 tot en met 23 september 2009 ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis het ontwerpbestemmingsplan ‘De Geer II’ met bijbehorende stukken ter inzage ingevolge afd. 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht. Ook kunt u de betreffende stukken raadplegen via de gemeentelijke website: www.wijkbijduurstede.nl.

Tijdens de termijn van zes weken dat het plan ter inzage ligt, kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Wijk bij Duurstede.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad, ter attentie van de heer Michiel Uitdehaag, Postbus 83, 3960 BB te Wijk bij Duurstede, o.v.v. ‘zienswijze de Geer II’.

Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij de heer Michiel Uitdehaag, muitdehaag@wijkbijduurstede.nl.

Naar boven