stcrt-2009-11879-001.png Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro en ontwerpbesluit reguliere bouwvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden delen mee dat een reguliere bouwvergunning is aangevraagd voor het nieuwbouwplan ‘Blok C De Biezenkamp’. Het bouwplan is in strijd met het geldende planologische regime. Het college wil meewerken aan het bouwplan door toepassing van een planologische procedure, zijnde een projectbesluit ex. artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening.

Het nieuwbouwplan voor het winkelcentrum De Biezenkamp bestaat uit een aantal bouwblokken, waarvan Blok C gebouwd kan worden zonder dat daarvoor bestaande winkels hoeven te worden verwijderd. In het kader van een soepele fasering is het van belang dit blok als eerste te realiseren. Het projectbesluit ziet op de realisatie van Blok C.

In verband met het bovenstaande ligt de aanvraag en het ontwerpprojectbesluit met de hierbij behorende stukken vanaf donderdag 13 augustus, gedurende 6 weken, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis. Ook kunnen de stukken worden ingezien via de website www.leusden.nl onder Wonen, wijken en veiligheid/Bestemmingsplannen.

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder eventuele zienswijzen, bij voorkeur schriftelijk, indienen bij het college van de gemeente Leusden, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Een mondeling zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Voor het maken van een afspraak met betrekking tot het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A. Francken, telefoon 033-4961727.

Naar boven