stcrt-2009-11873-001.png Vooraankondiging herziening bestemmingsplan ‘buitengebied Jacobswoude’

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem kennis dat zij een herziening van bestemmingsplan ‘buitengebied Jacobswoude’ voorbereiden.

Het plangebied omvat het gehele buitengebied van de voormalige gemeente Jacobswoude.

Directe aanleiding voor de herziening is het repareren van een aantal punten uit bestemmingsplan ‘buitengebied Jacobswoude’ waaraan door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland goedkeuring is onthouden.

Het ontwerpplan zal in het derde kwartaal van 2009 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 te Roelofarendsveen en zal eveneens elektronisch raadpleegbaar zijn. In deze perioden kunnen zienswijzen tegen het plan worden ingediend. De start van deze procedure zal worden aangekondigd in de Staatscourant, het Witte Weekblad (editie Kaag en Braassem) en via de gemeentelijke internetsite.

Op dit moment liggen er nog geen stukken ter inzage, en kunnen er nog geen zienswijzen worden ingediend en wordt officiële instanties geen gelegenheid geboden advies uit te brengen over het voornemen. Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem, de heer J. Beelen, tel. (071) 332 72 72.

Naar boven