stcrt-2009-11860-001.png Bekendmaking projectbesluit parkeervoorzieningen aan de buitendijkse zijde van de Lingedijk ter hoogte van de Nortierstraat in Leerdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maakt bekend dat zij bij besluit van 4 augustus 2009 het projectbesluit ‘aanleggen parkeervoorzieningen aan de buitendijkse zijde van de Lingedijk ter hoogte van de Nortierstraat in Leerdam’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het projectbesluit maakt de realisatie van een nieuw parkeerterrein, inclusief ontsluitingsweg, aan de Lingedijk mogelijk.

Het vastgestelde projectbesluit ligt vanaf 13 augustus 2009 gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadskantoor van Leerdam, dokter Reilinghplein 1 in Leerdam (ma.- t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur).

Op verzoek wordt tegen kostprijs een afschrift verstrekt.

Het projectbesluit met de bijbehorende stukken kunnen ook elektronisch worden ingezien via de gemeentelijke website www.leerdam.nl

Reageren op het projectbesluit.

Gedurende de inzagetermijn kan tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de rechtbank Dordrecht, sector bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht, door:

  • Degenen die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het projectbesluit naar voren heeft gebracht.

  • Een belanghebbende die redelijkerwijs kan aantonen niet n staat te zijn geweest in een eerder stadium zijn of haar zienswijze naar voren te brengen.

Het instellen van het beroep schorst de werking van het vastgestelde projectbesluit niet. Om het vastgestelde projectbesluit te schorsen kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 6003, 3300 GC Dordrecht.

Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven