stcrt-2009-11833-001.png Bekendmaking goedkeuring bestemmingsplan ‘Kom Sprundel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 14 juli 2009, nummer 1482974 hebben goedgekeurd het bestemmingsplan ‘Kom Sprundel’, zoals dat door de gemeenteraad op 6 november 2008 (gewijzigd) is vastgesteld.

Het besluit van Gedeputeerde Staten met bijbehorende stukken ligt met ingang van 6 augustus 2009 gedurende een periode van zes weken tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Raadhuisstraat 27 te Rucphen. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie.

Gedurende voornoemde periode kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage. Dit kan door degene die zich op grond van artikel 27, eerste en tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening tijdig tot het college van Gedeputeerde Staten heeft gewend, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tot het college van Gedeputeerde Staten te wenden.

Indien beroep wordt ingesteld kan, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit inzake goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven