stcrt-2009-11824-001.png Ontwerpprojectbesluit Groenstraat 7 te Hoogeloon

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren voor de omvorming van het agrarische bedrijf naar uitvaartonderneming en de inrichting van de voormalige werktuigloods tot een toeristisch-recreatief informatiepunt met opslag voor natuur- en landschapsbeheeractiviteiten, Groenstraat 7 te Hoogeloon, kadastraal bekend als gemeente Hoogeloon, sectie E, nrs. 894, 283, 284 en 285.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken liggen van 11 augustus tot 22 september 2009 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. De stukken kunt u ook inzien op de gemeentelijke website www.bladel.nl/Actueel/Officiële bekendmakingen/Bestemmingsplanbesluiten. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie of Chantal van Hemert van de afdeling VROM (tel. 0497-361636).

In overeenstemming met het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening geven wij hierbij ook kennis van het feit dat met de exploitant van de betrokken percelen een overeenkomst over grondexploitatie is gesloten. De zakelijke inhoud van de overeenkomst ligt, conform het bepaalde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening, van 11 augustus tot 22 september 2009 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Tegen de exploitatieovereenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Bladel, augustus 2009

Naar boven