stcrt-2009-11810-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Lange Goorstraat’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat de gemeenteraad op 25 juni 2009 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘Lange Goorstraat’:

Het bestemmingsplan maakt aan de Lange Goorstraat de herhuisvesting mogelijk van enkele kermisexploitanten met hun bedrijven die, in verband met de komst van Ziekenhuis Bernhoven naar Uden-Noord, moeten worden verplaatst.

Bij de vaststelling heeft de gemeenteraad besloten de volgende wijzigingen aan te brengen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan:

  • in de toelichting zijn in paragraaf 4.7 de conclusies opgenomen van een onderzoek in het kader van de Flora- en faunawet. Het onderzoeksrapport is tevens als bijlage toegevoegd;

  • in de toelichting is de onderbouwing van de financiële haalbaarheid (paragraaf 6) als bijlage toegevoegd;

  • in de toelichting is in paragraaf 3.4 de locatiekeuze voor de Lange Goorstraat nader onderbouwd.

Het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 6 augustus 2009 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 19.30 uur ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder Wonen en leven/projecten/Uden-Noord/ruimtelijke plannen.

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • belanghebbenden tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, voornoemd.

Uden, 5 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven