stcrt-2009-11809-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaanshoek Noord en Boseilanden 1e herziening’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaanshoek Noord en Boseilanden 1e herziening’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het plan regelt de bestemming van 46 woonkavels in het gebied Boseilanden, dat globaal begrensd wordt door de Bennebroekerweg, de Spieringweg, de N205 en de Kruisweg. Het betreft 44 kavels voor vrijstaande of twee aaneen gebouwde woningen in het duurste segment en 2 kavels voor een appartementengebouw.

Voor deze ontwikkeling is door Gedeputeerde Staten een ontheffing van de Provinciale ruimtelijke verordening Noord-Holland 2009 verleend op 23 juni 2009.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (plankaart (verbeelding), regels, toelichting) met de bijbehorende documenten ligt formeel ter inzage in het Informatiecentrum/Centrum voor Bedrijven en Instellingen (CBI) in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

De terinzagelegging begint op 7 augustus 2009 en duurt zes weken.

Daarnaast kan het plan nog worden bekeken in het dorpshuis De Oase, Bennebroekerweg 953 te Zwaanshoek, tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Ook op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl) kunnen de planstukken worden geraadpleegd.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum/CBI (zie hierboven).

Hoofddorp, 6 augustus 2009

Naar boven