stcrt-2009-11796-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘veranderen gevel en wijzigen gebruik Klaas van Stevenstraat 2 (West-Terschelling)’

Het college van B&W van de gemeente Terschelling maakt bekend dat, op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpprojectbesluit ‘veranderen gevel en wijzigen gebruik Klaas van Stevenstraat 2 (West-Terschelling)’ ter inzage ligt. De bedrijfsbestemming wordt gewijzigd naar wonen.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 7 augustus tot en met 17 september 2009, gedurende 6 weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Het ontwerpbesluit en de stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl via de rubriek bekendmakingen.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling of mondeling door het maken van een afspraak met sector Grondgebied, via het telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven