stcrt-2009-11794-001.png Bestemmingsplan ‘Oude Duinweg Hoorn’ vastgesteld

De raad van de gemeente Terschelling heeft bij besluit van 28 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Oude Duinweg Hoorn’ ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van twee woonhuizen aan de Oude Duinweg mogelijk.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 augustus tot en met 17 september 2009, gedurende zes weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te West-Terschelling. Het plan kan ook buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de sector Grondgebied, via telefoonnummer 0562-446244. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien via de website www.terschelling.nl.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan daarom alleen een belanghebbende, die kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat was tijdig een zienswijze in te dienen, een beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, DEN HAAG.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag ná afloop van de beroepstermijn, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Een verzoek om voorlopige voorziening kan tijdens de beroepstermijn door een belanghebbende worden aangevraagd bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, DEN HAAG.

Het in werking treden van het bestemmingsplan wordt dan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven