stcrt-2009-11750-001.png Wijzigingsplan ex artikel 11 WRO bestemmingsplan ‘Zwaagdijk-Oost’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wervershoof heeft in zijn vergadering van 28 juli 2009 met toepassing van artikel 25 lid 7 van het bestemmingsplan ‘Zwaagdijk-Oost’ voor het perceel plaatselijk bekend Zwaagdijk 215, de bestemming ‘Agrarisch Bedrijf’ gewijzigd in de bestemming ‘Agrarisch Gebied’. Dit was noodzakelijk omdat de nieuwe eigenaar van het perceel geen agrarisch bedrijf uitoefent en zij de gronden wil gebruiken voor de aanleg van een paardrijdbak. Binnen de bestemming ‘Agrarisch Gebied’ is de aanleg van een paardrijdbak mogelijk.

Het wijzigingsbesluit met tekening van het (nieuwe) bouwblok ligt met ingang van donderdag 6 augustus 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter gemeentesecretarie, sector Ruimte, ter inzage. U kunt hier iedere werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur terecht. Daarnaast kunt u het ontwerpbesluit met tekening downloaden op www.wervershoof.nl onder de rubriek ‘Bekendmakingen’/’Ruimtelijke Ordening’.

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend en het besluit is ongewijzigd vastgesteld. Het beroep kan daarom alleen worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingediend.

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Deze inwerkingtreding kan uitsluitend worden gestuit door een voorlopige voorziening van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door degenen die gerechtigd zijn tot het instellen van beroep. Op grond van artikel 56b van de Wet op de Ruimtelijke Ordening dient deze voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn te worden aangevraagd door degene die ook beroep kunnen instellen.

Naar boven