stcrt-2009-11706-001.png Vastgestelde bestemmingsplan ‘Mozartlaan 5’

Burgemeester en wethouders van Waalwijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het door de gemeenteraad op 23 juli 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Mozartlaan 5’ van vrijdag 7 augustus tot en met 17 september 2009 voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied omvat het perceel gelegen aan Mozartlaan 5 te Waalwijk kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie E, nummer 3872.

Het bestemmingsplan voorziet in een planologische juridische regeling op grond waarvan het mogelijk is de bestaande tandartsenpraktijk beperkt uit te breiden.

Terinzagelegging

Het bovengenoemde bestemmingsplan ligt, samen met het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, in de periode van 7 augustus tot en met 17 september 2009 voor een ieder ter inzage op de recepties van het gemeentehuis van Waalwijk (Raadhuisplein 2) en het gemeentekantoor in Sprang-Capelle (Raadhuisstraat 64). Het raadsbesluit, de verbeelding, de toelichting en de regels van het bestemmingsplan zijn ook te raadplegen via www.waalwijk.nl. De recepties zijn geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Wanneer u een nadere toelichting wenst en/of voor inzage buiten openingstijden, kunt u middels telefoonnummer 0416-683871 contact opnemen met mw. M. Ketelaars van de afdeling Ruimte & Economie.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging (beroepstermijn) kan een belanghebbende tegen de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven