stcrt-2009-11701-001.png Voornemen tot het opstellen van een nieuw bestemmingsplan ‘Hotel-restaurant de Sniep (Broekwegschouw 207–211)’

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan ‘Hotel-restaurant de Sniep (Broekwegschouw 207–211)’ wordt voorbereid. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer, www.zoetermeer.nl, onder: de stad en de wijken/bouwen en wonen/ruimtelijke plannen.

Toelichting

De gemeenteraad heeft op 6 juli 2009 besloten een bestemmingsplan op te doen stellen voor de uitbreiding van restaurant de Sniep, Broekwegschouw 211 met een hotel naast het restaurant op de plaats van de schuur, Broekwegschouw 207–209. Deze te slopen schuur is thans in gebruik voor jongerenwerk en als clubgebouw van de Rolschaatsvereniging Zoetermeer. Deze voorzieningen kunnen straks worden ondergebracht in een nieuw te bouwen multifunctioneel verenigingsgebouw in het Binnenpark. Hiervoor wordt nog een aparte ruimtelijke procedure gevoerd. Het nieuw te bouwen verenigingsgebouw maakt geen onderdeel uit van het bestemmingsplan voor hotel-restaurant de Sniep.

Kennisgeving

Er worden geen stukken ten aanzien van dit voornemen ter inzage gelegd en er wordt geen gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie gevraagd om advies over dit voornemen uit te brengen.

Inlichtingen

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag, dan kunt u bellen naar nummer 14079.

Zoetermeer, 6 augustus 2009

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

de secretaris,

J. Dijkstra.

De burgemeester,

J.B. Waaijer.

Naar boven