stcrt-2009-11680-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan Buitengebied

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur delen ter voldoening aan het bepaalde in afdeling 3.6 van de Algemene wet bestuursrecht mee, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 21 juli 2009 goedkeuring hebben verleend aan een besluit van burgemeester en wethouders van Etten-Leur. Het betreft het volgende besluit:

  • Het besluit van 2 juni 2009 tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ door het veranderen van de begrenzingen van het agrarisch bebouwingsvlak voor de locatie Bankenstraat 61.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 augustus 2009 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Gelijktijdig kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze afdeling.

Ingevolge het bepaalde in de Wet op de Ruimtelijke Ordening cq Invoeringswet Wro treedt het goedkeuringsbesluit in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het goedkeuringsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 5 augustus 2009

Naar boven