stcrt-2009-11646-001.png Voornemen wijziging bestemmingsplan Buitengebied Wijziging 2009 Zeedijk

Burgemeester en wethouders van Maasdriel hebben het voornemen om het bestemmingsplan te wijzigen. Het betreft een wijziging van de vorm van het bestaande agrarische bouwperceel op de locatie Parallelweg 61/Zeedijk te Hedel, kadastraal bekend gemeente Hedel sectie L nummer 51 gedeeltelijk. Met deze wijziging wordt beoogd om de bedrijfswoning van dit agrarische bouwperceel te verplaatsen naar de andere zijde van het bedrijf.

In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied, Binnendijks deel’ heeft het genoemde perceel de bestemming ‘Agrarisch gebied met landschaps- en cultuurhistorische waarden’ ter plekke is een agrarisch bouwperceel aanwezig met de nadere aanduiding ‘IVH’ (Intensieve Veehouderij). Burgemeester en wethouders kunnen op grond van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan, met toepassing van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, de vorm van het agrarische bouwperceel wijzigen. De wijziging wordt voorgesteld om de bedrijfswoning te kunnen verplaatsten naar de andere zijde van het bedrijf aan de Zeedijk. Het verplaatsen van de bedrijfswoning is nodig in verband met de verhoging van de geluidsbelasting door het verbreden van de Rijksweg A2.

Voordat overgegaan wordt tot wijziging van het bestemmingsplan stellen wij belanghebbenden in de gelegenheid hun zienswijze over ons bovengenoemde voornemen kenbaar te maken.

Wij geven de voorkeur aan schriftelijke indiening van de zienswijze, per email is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met hieronder genoemde behandelend ambtenaar.

Het ontwerpplan tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Wijziging 2009 Zeedijk’ ligt met ingang van 7 augustus 2009 tot en met 17 september 2009 tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45. U kunt de stukken ook raadplegen via de website www.maasdriel.nl. Zienswijzen moeten binnen bovengenoemde periode worden ingediend bij Burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw A. Zweerus, tel. 0418-63 84 91, of mailen naar info@maasdriel.nl, t.a.v. A. Zweerus.

Naar boven