stcrt-2009-11644-001.png Bekendmaking wet geluidhinder Parallelweg 61, Hedel

Burgemeester en wethouders van Maasdriel maken bekend, dat zij van plan zijn een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB vast te stellen in verband met de vervangende nieuwbouw van een bedrijfswoning. De bestaande bedrijfswoning aan de Parallelweg 61 in Hedel, kadastraal bekend gemeente Hedel sectie L nummer 51, zal worden afgebroken. Deze woning zal worden vervangen door de bouw van een nieuwe bedrijfswoning aan de Zeedijk ongenummerd in Hedel, op hetzelfde kadastrale perceel.

Het ontwerpbesluit en het verzoek tot vaststelling hogere grenswaarden met de daarbij behorende bijlagen ligt gedurende zes weken van 7 augustus 2009 tot en met 17 september 2009 voor iedereen gedurende de openingstijden in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45, ter inzage.

Gedurende deze termijn kan iedereen zienswijzen indienen over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden bij het college van burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij geven de voorkeur aan schriftelijke indiening van uw zienswijzen, per email is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de hieronder genoemde behandelend ambtenaar.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw A. Zweerus, tel. 0418-638 491 of mailen naar info@maasdriel.nl, t.a.v. afdeling A. Zweerus.

Naar boven