stcrt-2009-11579-001.png Voornemen tot nemen van een projectbesluit en concept bouwvergunning Elsthof – Klapstraat

Het college is voornemens om met toepassing van artikel 3.10 Wro (Wet ruimtelijke ordening) een projectbesluit te nemen en bouwvergunning te verlenen om de herontwikkeling van het woonzorgcomplex ‘De Elsthof’ en het oprichten van één appartementencomplex aan de Klapstraat – Passedwarsstraat te Wijchen mogelijk te maken. Ook is het college voornemens een hogre grenswaarde van 49 dB voor wegverkeerslawaai te verlenen voor dit project.

Ter inzage

Het voornemen om een projectbesluit te nemen en de concept bouwvergunningen liggen met ingang van 6 augustus gedurende zes weken op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–20.00 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. De plannen zijn ook digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.wijchen.nl onder wonen en bouwen → bouwen en verbouwen → bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 64 92 539.

Wijchen, 5 augustus 2009

Burgmeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven