stcrt-2009-11574-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied 1997 ten behoeve van tijdelijke huisvesting van seizoensarbeiders'

Burgemeester en wethouders maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 14 juli 2009 met besluitnummer 1503902 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied 1997 ten behoeve van tijdelijke huisvesting van seizoensarbeiders' hebben goedgekeurd.

Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de tijdelijke huisvesting van seizoensarbeiders in de agrarische sector.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen op grond van artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening met ingang van donderdag 6 augustus 2009 gedurende zes weken (derhalve tot en met woensdag 16 september 2009) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

Binnen deze termijn kan beroep tegen het besluit van Gedeputeerde Staten worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage, door:

  • degenen, die zich tijdig tot Gedeputeerde Staten hebben gewend;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Een beroepschrift heeft evenwel geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van Gedeputeerde Staten in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot goedkeuring niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft. Aan het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven