stcrt-2009-11530-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Kortrijk tegenover nr. 15’

Ontwerpprojectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening gecombineerd met ontwerpbouwvergunning voor het bouwen van een landbouwschuur ten behoeve van een kwekerij op de percelen kadastraal bekend gemeente Breukelen, sectie L, nrs. 533 en 534.

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken bekend dat zij met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.11, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening voornemens zijn een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor het bouwen van een landbouwschuur ten behoeve van een kwekerij op de percelen kadastraal bekend gemeente Breukelen, sectie L, nrs. 533 en 534.

Waar kunt u het ontwerpprojectbesluit inzien?

Het ontwerpprojectbesluit, dat gecombineerd is met een ontwerpbouwvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 4 augustus tot 15 september 2009 (gedurende zes weken) voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 in Breukelen. De stukken kunnen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen in het Koetshuis (naast het gemeentehuis Boom en Bosch). Tevens is het ontwerpprojectbesluit en de hierbij behorende stukken in te zien op de website www.breukelen.nl (rubriek wonen, wijken en verkeer/bestemmingsplannen/nieuwe projectbesluiten).

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Breukelen, Postbus 116, 3620 AC Breukelen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer T. Verkammen, telefoonnummer (0346) 26 09 27.

Naar boven