Castricum

Bekendmaking ex artikel 11 WRO – Goedkeuring wijzigingsplan De Stierop 2, de Woude

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge het bepaalde in artikel 11, lid 5 Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland op 14 juli 2009, onder nummer 2009-36206, hebben besloten goedkeuring te verlenen aan de wijzigingsplan ‘De Stierop 2, De Woude’.

Het wijzigingsplan voorziet in het verplaatsen van het bouwvlak ten behoeve van de herbouw van een stal en het oprichten van een tweede stal/schuur op het perceel De Stierop 2 te de Woude.

Dit besluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van 30 juli 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de gemeentelijke locatie in Limmen, afdeling Dienstverlening aan de Zonnedauw 4 te Limmen, gedurende de openingstijden:

  • maandag tot en met woensdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

  • donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur

  • vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring van het wijzigingsplan ‘De Stierop 2’ kan gedurende de inzagetermijn door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Diegene die bevoegd is beroep in te stellen, is tevens bevoegd om naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de termijn van zes weken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Castricum, 29 juli 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven