stcrt-2009-11523-001.png Bestemmingsplan Kern Vaals – Koperstraat 32a

Kennisgeving van het besluit tot vaststelling van de partiële herziening van het bestemmingsplan Kern Vaals – Koperstraat 32a.

Burgemeester en wethouders van Vaals maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Met ingang van 31 juli 2009 ligt gedurende een termijn van zes weken bij de afdeling Gemeentewinkel in het gemeentehuis, Von Clermontplein 15 te Vaals, voor een ieder ter inzage de door de gemeenteraad van Vaals d.d. 13 juli 2009 vastgestelde ‘partiële herziening van het bestemmingsplan “Kern Vaals” – Koperstraat 32a’. Deze partiële herziening voorziet in de functiewijziging van een bestaande berging naar een bovenwoning in het pand Koperstraat 32a.

Gedurende de termijn van zes weken kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Van deze beroepsmogelijkheid kan gebruik worden gemaakt door diegenen die tijdig zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijze niet in staat is geweest bij de terinzagelegging van het ontwerp van de partiële herziening (overeenkomstig artikel 3.8 Wro) zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Voor zover bij de vaststelling van het plan daarin wijzigingen zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging daartegen beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven