stcrt-2009-11519-001.png Bestemmingsplan ‘Zuiddorpe’

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend, dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 6 van het bestemmingsplan ‘Zuiddorpe’ het plan te wijzigen van woondoeleinden in detailhandel in combinatie met wonen op het perceel Dorpsplein 16 in Zuiddorpe.

Hiertoe is de ontwerpbeschikking opgesteld.

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt vanaf 30 juli tot en met 9 september 2009 voor een ieder ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn zijn belanghebbenden in de gelegenheid om tegen dit voornemen zienswijzen naar voren te brengen overeenkomstig afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bij het College van Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende naar keuze mondeling of bij voorkeur schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpbeschikking deze betrekking heeft. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de heer N. van Hurck of mevrouw A. Arens. Desgewenst kunt u hierover een afspraak maken. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Voor overige vragen kunt u terecht bij mevrouw J.S. van der Vliet, telefoonnummer 14-0115.

Terneuzen, 31 juli 2009

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

loco-secretaris,

J.G. Princen.

Loco-burgemeester,

J.M. van Schaik.

Naar boven