stcrt-2009-11517-001.png Bestemmingsplan Buitengebied Herziening 2008

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 31 juli 2009 gedurende zes weken bij het informatiecentrum in het gemeentehuis ter inzage ligt het besluit d.d. 14 juli 2009 van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant tot gedeeltelijke goedkeuring van het bestemmingsplan Buitengebied Herziening 2008.

Beroep

Voor zover het besluit van Gedeputeerde Staten strekt tot onthouding van goedkeuring aan het bestemmingsplan kan een ieder daartegen beroep instellen.

Voor zover het besluit van Gedeputeerde Staten strekt tot goedkeuring van het plan, kan daartegen beroep worden ingesteld door degenen, die tijdig bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten tegen het vastgestelde bestemmingsplan en belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van bedenkingen bij Gedeputeerde Staten.

Beroepschriften moeten binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening

Degenen, die een beroepschrift heeft ingediend, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak vragen een voorlopige voorziening te treffen.

Inwerkingtreding besluit

Het besluit van Gedeputeerde Staten tot gedeeltelijke goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Herziening 2008’ treedt in werking daagt na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schijndel, 30 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Schijndel.

Naar boven