stcrt-2009-11508-001.png Gedeeltelijk goedgekeurd Bestemmingsplan Olst

Het bestemmingsplan Olst is op 30 juni 2009 goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Overijssel. Goedkeuring is onthouden aan het met rood omlijnde deel van de plankaart dat betrekking heeft op het perceel Industrieweg 7.

Het bestemmingsplan heeft globaal betrekking op de gehele bebouwde kom van de kern Olst. Het plan is opgesteld in het kader van de actualisering en digitalisering van de veelal sterk verouderde bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan en het goedkeuringsbesluit liggen van 31 juli 2009 tot en met 10 september 2009 ter inzage bij de publieksbalie locatie Wijhe, Oranjelaan 5, 8131 DA Wijhe. Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht. Voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring, kan dit beroep gedurende deze termijn door iedereen worden ingesteld.

Naar boven