stcrt-2009-11479-001.png Inspraak bestemmingsplan ‘Creil – Oost fase 2’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat met ingang van 30 juli 2009 voor een periode van zes weken een ieder het voorontwerp bestemmingsplan ‘Creil – Oost fase 2’ kan inzien op het gemeentehuis te Emmeloord bij het loket Woonomgeving.

Bestemmingsplan ‘Creil-Oost fase 2’ wordt opgesteld om de continuïteit in de woningbouw in Creil in de nabije toekomst te waarborgen en voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de woningbouw van fase 2. Deze tweede fase omvat 57 woningen. In het plan zijn zowel rijenwoningen, halfvrijstaande woningen als vrijstaande woningen opgenomen. Voor de onderverdeling naar woningtypen is aangesloten bij het concept van de ‘Woonvisie Noordoostpolder’.

Op 25 augustus 2009 zal om 19.30 uur een inspraak/informatiebijeenkomst worden gehouden in het ’t Poorterhuys te Creil waarbij belangstellenden met de gemeente over dit voorontwerp bestemmingsplan van gedachten kunnen wisselen.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen gedurende de bovengenoemde periode worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord.

Naar boven