stcrt-2009-11477-001.png Projectbesluit ‘Het Patronaat’ Aarle-Rixtel

Het college van burgemeester en wethouders maakt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening, bekend dat zij in de vergadering van 21 juli 2009 het projectbesluit ‘Het Patronaat’ voor het bouwen van negen appartementen aan de Dorpsstraat, acht patiobungalows voor senioren en zes starterswoningen aan de Dijkmanstraat en Pastoor van den Heuvelstraat in Aarle-Rixtel hebben vastgesteld.

Het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen van maandag 3 augustus tot en met maandag 14 september 2009 ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. De stukken zijn ook te raadplegen via de website van de gemeente www.laarbeek.nl → Laarbeek actueel → Bekendmakingen → Projectbesluiten.

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Hierdoor kan alleen een belanghebbende die aantoont, dat hij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest, beroep instellen. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen aan de Arrondissementsrechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

In het beroepschrift moet in ieder geval vermeld staan tegen welk besluit het beroep is gericht en waarom. Het beroepschrift moet binnen zes weken zijn ingediend. Daarmee wordt voorkomen dat de Rechtbank het beroep niet in behandeling neemt. De termijn van zes weken begint te lopen op de dag na ter inzage legging van het besluit. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak is spoedeisend, dan kan bij de President van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift en het verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven