stcrt-2009-11475-001.png Vaststelling bestemmingsplan Rijksweg 2000, partiële herziening Logosberg 3, Laren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Laren op 24 juni 2009 het bestemmingsplan Rijksweg 2000, partiële herziening Logosberg 3, Laren heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan Rijksweg 2000, partiële herziening Logosberg 3 voorziet in de realisatie van één woonhuis op het perceel. Vergeleken met het oude bestemmingsplan komen in het vastgestelde bestemmingsplan twee bouwvlakken te vervallen.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het bijbehorende raadsvoorstel en -besluit liggen vanaf 31 juli 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen ten kantore van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur en woensdag ook van 13.30–16.30 uur. Het vastgestelde bestemmingsplan en het bijbehorende raadsvoorstel en -besluit zijn ook te raadplegen via de website (www.laren.nl).

Beroep

Er zijn bij de gemeenteraad geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad, kunnen binnen de hierna te noemen termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag. (Als beroep wordt ingesteld is het mogelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.)

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Laren, 14 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Laren,

E.J. Roest,

burgemeester.

W. Kleine Deters,

secretaris.

Naar boven