stcrt-2009-11474-001.png Ontwerpprojectbesluit Eemnes

Burgemeester en wethouders van Eemnes maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit met betrekking tot de woning Rietgors 26 te Eemnes in overeenstemming met artikel 3:11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:11 van de Algemene wet bestuursrecht conform de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure ter inzage ligt.

Het projectbesluit is opgesteld voor het bouwplan ten behoeve van de splitsing van de genoemde woning in twee wooneenheden, hetgeen wegens strijdigheid met het vigerende bestemmingsplan ‘Noordbuurt’ in beginsel niet mogelijk is.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende documentatie ligt op grond van artikel 3:11, lid 1 en lid 4, en artikel 3:16, lid 1, van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage gedurende een periode van zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag waarop het ontwerp ter inzage is gelegd.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende documentatie liggen ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen met ingang van 31 juli 2009, ten kantore van de BEL Combinatie (Zuidersingel 5, 3755 AZ te Eemnes), en zijn tevens via de website www.eemnes.nl te raadplegen. U kunt bij de balie Bouwen en Vergunningen terecht van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op maandag ook van 13.30 tot 15.30 uur.

Zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit kunnen – bij voorkeur schriftelijk – gedurende deze periode door een ieder worden ingediend. Het is niet mogelijk via e-mail een zienswijze in te dienen.

Binnen twaalf weken na de termijn van terinzagelegging wordt beslist omtrent vaststelling van het projectbesluit.

Naar boven