stcrt-2009-11433-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Deel 3

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied deel 3 vanaf vrijdag 31 juli 2009, voor een periode van 6 weken, ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan bevat globaal het buitengebied tussen de kernen Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Lottum en Grubbenvorst.

Het plan ligt op de gebruikelijke openingstijden ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas (Wilhelminaplein 6 te Horst) en staat op de internetsite van de gemeente Horst aan de Maas www.horstaandemaas.nl.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk of per email. U kunt deze richten aan burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, postbus 6005, 5960 AA Horst onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied deel 3’, of aan gemeente@horst.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. L. Savelkoul (tel: 077-4779 526).

Horst, 30 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

A.A.C. Stas,

loco-burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven