stcrt-2009-11391-001.png Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro en ontwerpbesluit reguliere bouwvergunning

Een reguliere bouwvergunning is aangevraagd voor het vergroten van de recreatiewoning op het perceel Bergweg 21 te Lemele tot 300 m3. Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ door het overschrijden van de maximale inhoudsmaat van 250 m3. Het bouwplan past binnen het in voorbereiding zijnde nieuwe bestemmingsplan ‘Buitengebied’. Het college wil meewerken aan het bouwplan door toepassing van een planologische procedure ex. artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening (Projectbesluit).

In verband daarmee ligt de aanvraag, het ontwerpprojectbesluit voor de toepassing van 3.10 Wro in samenhang met de ontwerpbeschikking op de reguliere bouwvergunning met de hierbij behorende stukken gedurende 6 weken, vanaf donderdag 29 juli 2009 tot en met woensdag 8 september 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Tevens zijn de stukken elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen. (www.Ommen.nl/Inwoners/Beleidstukken/Ruimtelijke Plannen).

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 100, 7730 AC Ommen.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt, telefoon 0529-459178. In de zienswijze moet worden aangeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven