Aanwijzing personen bevoegd tot geven van verkeersinformatie en verkeersaanwijzingen aan scheepvaartverkeer

Dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Delfland,

Overwegende dat het voor een adequate uitvoering van het geregelde bij en krachtens de Scheepvaartverkeerswet noodzakelijk is om daartoe in aanmerking komende functionarissen van Delfland aan te wijzen als personen bevoegd tot het geven van verkeersinformatie en verkeersaanwijzingen aan scheepvaartverkeer;

Gelet op artikel 9, eerste lid, van de Scheepvaartverkeerswet;

Gelet op het bepaalde in artikel 2 en artikel 4 van het Besluit verkeersinformatie en verkeersaanwijzingen scheepvaartverkeer;

Besluiten:

de medewerkers van het team Handhaving van het Hoogheemraadschap van Delfland die Buitengewoon Opsporingsambtenaar zijn, aan te wijzen als personen die bevoegd zijn tot het geven van verkeersinformatie1 en verkeersaanwijzingen2 aan de scheepvaart op alle vaarwegen die in nautisch beheer van Delfland zijn.

Delft, 9 december 2008

Dijkgraaf en Hoogheemraden van Delfland,

de Secretaris,

A. Boomsma.

De Dijkgraaf,

M.A.P. van Haersma Buma.

Na de publicatie van dit besluit in de Staatscourant, treedt het de dag erna in werking.


XNoot
1

Verkeersinformatie: een door een daartoe bevoegd persoon gegeven inlichting aan een of meerdere verkeersdeelnemers met betrekking tot een vaarweg of een gedeelte daarvan dan wel het scheepvaartverkeer of afzonderlijke schepen daarop (art. 1, onder j. SVW).

XNoot
2

Verkeersaanwijzing: een door een daartoe bevoegd persoon aan een of meerdere verkeersdeelnemers gegeven gebod om een bepaald resultaat in het verkeersgedrag te bewerkstelligen of opgelegd verbod van een bepaald resultaat in het verkeersgedrag (art. 1, onder l. SVW).

Naar boven