stcrt-2009-11389-001.png Vastgesteld wijzigingsbesluit bestemmingsplan Horzak-noord

Burgemeester en wethouders van Oss maken bekend dat zij op 21 juli 2009 het wijzigingsbesluit 1e wijziging Horzak-noord hebben vastgesteld. Binnen het bestemmingsplan Horzak-noord is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om op de plankaart aangegeven bouwgrenzen te verschuiven, indien een gewijzigde uitvoering om ruimtelijke redenen gewenst is. Deze situatie doet zich voor bij enige geprojecteerde woningen langs één van de lanen binnen het plangebied. De voorgevel van deze nog te bouwen woningen overschrijdt de bebouwingsgrens in geringe mate.

Ter inzage

Het collegebesluit ligt met ingang van donderdag 30 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De stukken zijn in te zien bij de balie Publieksvoorlichting gevestigd in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur. De stukken worden teven langs elektronische weg digitaal beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website www.oss.nl onder het thema leven en wonen/bouwen en wonen/nieuwbouw.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan een belanghebbende tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde termijn. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven