stcrt-2009-11365-001.png Wijziging bestemmingsplan Buitengebied voor Strengendijk 1 in Ruurlo (artikel 11, lid 7 WRO)

Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben met toepassing van artikel 11, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening hebben besloten tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied, Wijziging ex artikel 11 WRO, Strengendijk 1 in Ruurlo (2009)’. Dit besluit voorziet in de wijziging van de bestemming van het perceel Strengendijk 1 te Ruurlo in een bestemming die een agrarisch bouwblok van 1,5 hectare toelaat.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 29 juli 2009 tot en met 8 september 2009 gedurende zes weken ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 te Borculo. Binnen deze termijn kan een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tegen het ontwerpbesluit tijdig zienswijzen in te dienen tegen dit besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA te Borculo.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de werking van het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan. Bij een spoedeisend belang kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, echter worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen. Aan de indiening van een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl onder actueel → ruimtelijke plannen).

Naar boven