stcrt-2009-11363-001.png Intrekking geluidszonebesluit Overberkel en gewijzigde vaststelling bestemmingsplan bedrijventerrein Overberkel Borculo

Door de gemeenteraad van Berkelland is op 7 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Overberkel Borculo’ gewijzigd vastgesteld. Dit gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan voorziet in:

  • 1. de intrekking van het geluidszonebesluit Overberkel op grond van de artikelen 54 juncto 41, lid 1 van de Wet geluidhinder. Dit geluidszonebesluit is vastgesteld op 25 juni 1987 door de gemeenteraad van de toenmalige gemeente Borculo. Het is goedgekeurd door gedeputeerde staten van Gelderland op 4 november 1987;

  • 2. de juridisch-planologische regeling van het bedrijventerrein Overberkel te Borculo gelegen tussen de Berkel, de Nettelhorsterweg, de Hekweg en de Oude Diepenheimseweg.

De aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan hebben voornamelijk betrekking op een gewijzigde milieuzonering en een aantal ambtshalve aanpassingen als gevolg van actualisering van gegevens. Met ingang van 29 juli tot en met 8 september 2009 ligt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan zes weken ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen degenen die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar te maken, schriftelijk of mondeling bedenkingen tegen het vastgestelde bestemmingsplan inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX te Arnhem (e-mailadres: post@gelderland.nl). Mondelinge bedenkingen kunnen worden ingebracht door contact op te nemen met het secretariaat van de provinciale afdeling Toezicht & Advies Lokale Overheden team ROA: telefoon (026) 359 87 59, tijdens werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp, kan iedereen binnen de termijn van terinzagelegging daartegen schriftelijk of mondeling zijn bedenkingen inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Gelderland.

Naar boven