stcrt-2009-11339-001.png Vastgesteld Bestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied (Geluidzone bedrijventerrein Horsa en Burevaart)

Burgemeester en wethouders van Nijefurd maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad de partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied (Geluidzone bedrijventerrein Horsa en Burevaart) op 26 mei 2009 heeft vastgesteld.

Door middel van dit bestemmingsplan is een nieuwe geluidzone rond het bedrijventerrein Horsa en Burevaart vastgelegd.

Ter inzage

De partiële (gedeeltelijke) herziening bestemmingsplan Buitengebied (Geluidzone bedrijventerrein Horsa en Burevaart) inclusief de hierop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 31 juli 2009 gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentekantoor te Workum en in de openbare bibliotheek te Workum. Het plan is tijdens deze periode ook te raadplegen op de website van de gemeente (www.nijefurd.nl).

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden gedurende de hierboven genoemde termijn ter inzage beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 ES Den Haag.

Tijdens deze periode kan een belanghebbende tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Bij dit verzoek moet een afschrift van het ingediende beroepschrift worden overlegd.

Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak treedt het vaststellingsbesluit niet in werking zolang op dat verzoek nog niet is beslist.

Indien geen verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend dan treedt het besluit van de gemeenteraad van Nijefurd in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken.

Naar boven