stcrt-2009-11318-001.png ‘1e Partiële herziening De Draai’

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiële herziening De Draai’.

Deze (1e partiële) herziening van het bestemmingsplan ‘De Draai’ omvat gronden met de bestemming ‘Woondoeleinden uit te werken Oostdijkzone (WO(o))’ en ‘Woondoeleinden uit te werken WU’ die in en rond de molenbiotoop van de Hensbroeker molen liggen en buiten goedkeuring van het bestemmingsplan De Draai zijn gehouden. Verder omvat het plan een aantal toezeggingen en verzoeken om wijziging van het bestemmingsplan en herstel van een aantal gebreken die na goedkeuring aan het licht zijn gekomen.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 30 juli 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Het plan is tevens digitaal te raadplegen op de website van de gemeente Heerhugowaard: ‘www.heerhugowaard.nl/bestemmingsplan’ onder ‘raadplegen’.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn/haar zienswijze over het ontwerpplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met C. Veldhuizen-Brouwer, telefoonnummer (072) 575 52 67 (aanwezig op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend).

Heerhugowaard, 28 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven