stcrt-2009-11277-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Vierhouten en Hulshorst’

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben het bestemmingsplan Vierhouten en Hulshorst, zoals op 27 november 2008 vastgesteld bij besluit van de raad van de gemeente Nunspeet, gedeeltelijk goedgekeurd. Het plan voorziet in een herziening van alle bestemmingsplannen die momenteel van kracht zijn in het plangebied en betreft hoofdzakelijk een conserverend plan.

Er is goedkeuring onthouden aan de plankaart voor zover het betreft een perceel ten zuidoosten van camping ‘The White Horse’ te Hulshorst met de bestemming ‘Recreatie’, dat zou voorzien in de uitbreiding van de camping en het perceel gelegen op de hoek van de Ganzenakker en de Nunspeterweg te Vierhouten, met de bestemming ‘Groen met parkeren’ en ‘Verkeer’, dat zou voorzien in de realisering van parkeergelegenheid.

Genoemd besluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van woensdag 29 juli 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de infohoek in de hal van het gemeentehuis. Zij die tijdig bij Gedeputeerde Staten hun bedenkingen hebben kenbaar gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tot Gedeputeerde Staten te wenden, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging beroep instellen tegen de goedkeuring van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de onthouding van goedkeuring kunnen tevens beroep instellen

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van Gedeputeerde Staten daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Alleen indien degene(n) die beroep instelt tegen het goedkeuringsbesluit, binnen de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening vraagt aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Nadere informatie via doorkiesnummer: (0341)259242.

Nunspeet, 28 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Nunspeet.

Naar boven