stcrt-2009-11253-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Sportpark In De Struiken’

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad op 15 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Sportpark In De Struiken’ heeft vastgesteld. Het plan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft een nadere beschrijving van de melding ingevolge het Besluit Uniforme Saneringen in de toelichting van het bestemmingsplan.

Inzagetermijn

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 30 juli 2009 gedurende zes weken gedurende de openingstijden voor een ieder ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van de Gemeentewinkel, op de begane grond van het Bestuurscentrum (Lindeplein 1), alsmede in de openbare bibliotheek (Rumpenerstraat 147). Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.brunssum.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzageligging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen over het ontwerp-bestemmingsplan naar voren heeft gebracht. De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Brunssum, 29 juli 2009

Het college van burgemeester en wethouders.

Naar boven