stcrt-2009-11247-001.png Voorontwerpbestemmingsplan Wildeplaats 29 te Boven Pekela

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken bekend dat zij het voorontwerpbestemmingsplan Wildeplaats 29 te Boven Pekela hebben vastgesteld.

Ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening wordt aan een ieder de gelegenheid gegeven gedurende de termijn van terinzageliggen van de stukken een zienswijze in te dienen. Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 30 juli 2009 gedurende zes weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela. Ook kan het voorontwerpbestemmingsplan desgevraagd ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten kantooruren worden ingezien. Dit kan echter alleen op afspraak, u kunt hiervoor contact opnemen met het taakveld VROM.

Het voorontwerpbestemmingsplan is met bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via de internetsite www.pekela.nl onder de kop bekendmakingen.

Wilt u uw zienswijzen schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze gedurende het terinzageliggen van de stukken sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20000, 9665 ZM te Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor tijdens de periode van terinzagelegging van de stukken telefonisch een afspraak te maken met het taakveld VROM via telefoonnummer 0597-617555.

Nadere informatie kan verkregen worden bij het taakveld VROM.

Oude Pekela, 16 juli 2009

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela,

M. Schollema,

burgemeester.

J. van der Woude,

secretaris.

Naar boven