stcrt-2009-11240-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Zuidoordseweg 6

Het college van burgemeester en wethouders van Korendijk maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 31 juli 2009, gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan Zuidoordseweg 6 tijdens openingstijden ter inzage ligt op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Tevens is het bestemmingsplan via de website in te zien en te downloaden via www.korendijk.nl, onder ruimtelijke plannen.

Het bestemmingsplan heeft als doel het bestaande bebouwingsvlak bedoeld voor de uitbreiding van de aardappelhandel aan de Zuidoordseweg 6 te draaien teneinde een betere logistiek te bewerkstelligen.

Gedurende de bovengenoemde periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de Gemeenteraad, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling Beleid en Projecten, bereikbaar op telefoonnummer 0186-697777.

Piershil, 30 juli 2009

Burgmeester en wethouders van Korendijk,

de secretaris,

A.M. Weststrate.

De burgemeester,

R.W.J. Melissant-Briene.

Naar boven