stcrt-2009-11239-001.png Bekendmaking vaststellingsbesluit bestemmingsplan ‘het Bolwerk’

Burgemeester en wethouders van Gennep maken ingevolge van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad van de gemeente Gennep op 16 juli 2009 heeft besloten tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘het Bolwerk’.

Het bestemmingsplan voorziet onder meer in de realisatie van een complex met op de begane grond commerciële ruimten en daarboven appartementen. Onder het complex wordt een volledig ondergrondse parkeerkelder gerealiseerd. Het plangebied wordt omsloten door de Zuidwal, de Zandstraat, de Brugstraat en ’t Straatje (incl. parkeerterrein) te Gennep.

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 30 juli 2009 gedurende zes weken (tot donderdag 10 september 2009) voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden van het omgevingsloket (maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur) in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten openingstijden kan een afspraak worden gemaakt (via telefoonnummer 0485-494 141). Bovengenoemde stukken zijn ook te raadplegen via internet: www.gennep.nl (via de link digitaal loket en bestemmingsplannen).

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de raad hebben kenbaar gemaakt gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan, of belanghebbenden die redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Gennep, 29 juli 2009

Naar boven